Vanille & chocolade cupcakes (8 personen)

Lekkere Vanille & Chocolade cupcakes

Met de Proteïne Bakmix zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu trek hebt in een zoet of hartig tussendoortje, wij hebben het voor je. Probeer deze heerlijke luchtige cupcakes eens!


Dit heb je nodig voor de Vanille & chocolade cupcakes 

  • 96 g Herbalife Nutrition Proteïne Bakmix
  • 112 g Proteïnedrinkmix (PDM)
  • 40 g zachte margarine met verlaagd vetgehalte
  • 230 ml halfvolle melk
  • 20 g pure chocolade 90%
  • 8 cupcake vormpjes

Voedingswaarden (8)

  • kcal: 143
  • koolhydraten: 9 g
  • vetten: 5,5 g
  • vezels: 1 g
  • proteïne: 14 g
  • vetten, waarvan verzadigde vetzuren: 1,9 g
  • zout: 0,7 g
  • koolhydraten, waarvan suikers: 2,0 g

Herbalife recept cupcakes

RECEPT

  • Verwarm de oven voor op 180°C / gasstand 4 en bekleed de cupcakevorm met acht cupcakevormpjes. Meng in een grote mengkom de Proteïne Bakmix en PDM met een houten lepel. Roer er geleidelijk de margarine en vervolgens de melk door en blijf roeren tot een egaal mengsel.
  • Verdeel het mengsel over de cupcakevormpjes en bak 15-20 minuten, tot het gerezen en goudkleurig is. Laat afkoelen in de vorm.
  • Breek de chocolade in kleine stukjes en doe ze in een magnetronbestendige kom, gedurende 1 tot anderhalve minuut of tot u de chocolade glad kunt roeren. Sprenkel de chocolade over de toppen van de cupcakes en laat afkoelen voor het serveren.

* De voedingswaarden van de Proteïne Bakmix blijven onveranderd bij het verwarmen, maar als andere Herbalife Nutrition-producten ook in de recepten worden gebruikt, kunnen sommige vitaminegehaltes in die producten dalen door het verwarmen.

 



Geniet van kaasmuffins als hartig tussendoortje - 4 personen     Bakmix hartige kaasmuffins

Met de Proteïne Bakmix zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu trek hebt in een zoet of hartig tussendoortje, wij hebben het voor je. Probeer deze heerlijke hartige kaasmuffins eens!

Dit heb je nodig voor de Hartige kaasmuffins

  • 60 g Herbalife Nutrition Proteïne Bakmix
  • 60 ml halfvolle melk
  • 25 ml magere yoghurt
  • 5 g zonnebloemolie of een andere plantaardige olie
  • 40 g geraspte magere kaas
  • 25 g feta
  • 30 g suikermaïs
  • ½ ei
  • 6 g verse bieslook of lente-uitjes, fijngesneden
  • peper

Voedingswaarden 

  • kcal: 132
  • koolhydraten: 7,3 g
  • vetten: 5,8 g
  • vezels: 1,3 g
  • proteïne: 12,4 g
  • vetten, waarvan verzadigde vetzuren: 2,7 g
  • zout: 0,7 g
  • koolhydraten, waarvan suikers: 2,2 g

RECEPT

  • Meng in een grote kom alle vloeibare ingrediënten, voeg dan de droge ingrediënten toe en meng tot een egale massa.
  • Vul 4 muffinvormpjes voor ⅔ en bak ze op 175°C gedurende 15-20 minuten of tot ze goudbruin zijn.
     

* De voedingswaarden van de Proteïne Bakmix blijven onveranderd bij het verwarmen, maar als andere Herbalife Nutrition-producten ook in de recepten worden gebruikt, kunnen sommige vitaminegehaltes in die producten dalen door het verwarmen.


Zandkoekjes, lekker én eenvoudig om te maken! Recept Herbalife zandkoekjes

Met de Proteïne Bakmix zijn de mogelijkheden eindeloos.
Of je nu trek hebt in een zoet of hartig tussendoortje!

Dit heb je nodig voor de zandkoekjes (8 personen)

  • 96 g Herbalife Nutrition Proteïne Bakmix
  • 112 g Proteïnedrinkmix (PDM)
  • 50 g volkorenbloem, plus extra om te bestuiven
  • 100 g margarine met verlaagd vetgehalte, gesmolten
  • 70 ml halfvolle melk

Voedingswaarden

  • kcal: 158
  • koolhydraten: 12,1 g
  • vetten: 6,0 g
  • vezels: 1,7 g
  • proteïne: 13,7 g
  • vetten, waarvan verzagigde vetzuren: 1,4 g
  • zout: 0,8 g
  • koolhydraten, waarvan suikers: 1,0 g

 

 

 

 

 

 

 


RECEPT

  • Verwarm de oven voor op 170°C / gasstand 3 en bekleed de bodem van de bakvorm met bakpapier. Meng in een grote kom de Proteïne Bakmix, PDM en bloem. Doe de gesmolten margarine erbij en roer dan geleidelijk de melk erdoor. Gebruik je hand om van het mengsel een deegbal te maken, door 1 minuut te kneden. Het deeg moet stevig maar kleverig zijn.
  • Leg het deeg in de bakvorm en doop een metalen lepel in een kopje water of melk. Strijk hiermee het deeg glad zodat het hele blik gevuld is en er een glad oppervlak ontstaat. Bestuif een vork met een beetje bloem en maak een patroon langs de hele rand van het deeg, door de tanden van de vork in het deeg te duwen en inkepingen te maken. Verdeel vervolgens het deeg in acht driehoeken binnen de cirkel, door 4 lijnen te zetten met een mesje. Prik met een vork verschillende keren in het deeg om een stippenpatroon te maken.
  • Bak de zandkoekjes 15-20 minuten onder in de oven, tot ze goudbruin zijn, en laat ze afkoelen in de vorm. Haal ze uit de vorm en snijd de lijnen door om 8 driehoekige stukjes zandkoek te maken.

* De voedingswaarden van de Proteïne Bakmix blijven onveranderd bij het verwarmen, maar als andere Herbalife Nutrition-producten ook in de recepten worden gebruikt, kunnen sommige vitaminegehaltes in die producten dalen door het verwarmen.
 


Bananenbrood is nog lekkerder met Proteïne Bakmix       Recept bananenbrood

Dit heb je nodig Bananenbrood (8 personen)

  • 96 g (4 porties) Herbalife Nutrition Proteïne Bakmix
  • 104 g (4 porties) Herbalife Nutrition F1 Bananen Crème
  • 140 ml halfvolle melk
  • 100 g vetarme spread
  • 1 (95 g) banaan
  • 1 ei
  • 2 el kokossuiker

Voedingswaarden (8)

  • koolhydraten: 15,2 g
  • vetten: 8,2 g
  • vezels: 3,2 g
  • proteïne: 11,5 g
  • vetten, waarvan verzadigde vetzuren: 2,3 g
  • zout: 0,7 g
  • koolhydraten, waarvan suikers: 11 g

 

RECEPT

  • kcal: 183
  • Verwarm de oven voor op 150°C. Meng in een grote kom de Proteïne Bakmix, F1 Bananen Crème, melk en spread. Halveer de banaan en snijd de ene helft in dunne plakjes en zet apart. Pureer de andere helft en voeg toe aan de kom.
  • Roer de kokossuiker erdoor en doe het mengsel in de broodvorm. Strijk de bovenkant glad met een plat mes om ervoor te zorgen dat het blik goed gevuld is. Leg de bananenschijfjes boven op de cake en bak 45-55 minuten tot de cake bruin en middenin gaar is. Test dit door een tandenstoker in het midden van het brood te steken. Deze moet er schoon uitkomen, dan is de cake gaar. Je kunt nu de cake serveren.

* De voedingswaarden van de Proteïne Bakmix blijven onveranderd bij het verwarmen, maar als andere Herbalife Nutrition-producten ook in de recepten worden gebruikt, kunnen sommige vitaminegehaltes in die producten dalen door het verwarmen.


 Geniet van welverdiende brownies na het sporten   
Probeer deze heerlijke brownies eens!      Heerlijke brownies met Herbalife

Dit heb je nodig voor de Brownies (8 personen)

  • 50 g vetarme spread
  • 35 g bruine suiker
  • 96 g Herbalife Nutrition Proteïne Bakmix
  • 100 g Herbalife24 Rebuild Strength Chocolade
  • 200 ml halfvolle melk
  • 35 g pure chocolade 85%, in stukjes gebroken
  • 16 g cacaopoeder
  • 1 ei

Voedingswaarden 

  • kcal: 187
  • koolhydraten: 15,3 g
  • vetten: 7,4 g
  • vezels: 1,0 g
  • proteïne: 14,4 g
  • vetten waarvan verzadigde vetzuren: 3,1 g
  • zout: 0,6 g
  • koolhydraten waarvan suikers: 10,8 g
  •  

​RECEPT

  • Verwarm de oven voor op 170°C / gasstand 3 en bekleed de cakevorm met bakpapier.
  • Meng in een grote mengkom de vetarme spread met de bruine suiker tot een egale massa. Roer de cacao, de Proteïne Bakmix en de Rebuild Strength poeders erdoor, samen met de melk.
  • Smelt de chocolade gedurende anderhalve minuut in een voor de magnetron geschikte kom of tot u de chocolade glad kunt mixen. Roer de chocolade door het beslag en klop het ei erdoor. Schenk het beslag over in de met bakpapier beklede cakevorm en bak 15-20 minuten tot de bovenkant gestold en opgeschuimd is, maar de vulling aan de onderkant nog vloeibaar is. Prik een paar keer met een mes in de bovenkant en laat afkoelen in de vorm.
  •  Haal de brownie uit het bakblik, verwijder het bakpapier en snijd de brownie in zestien stukken. Bewaar tot 4 dagen in de koelkast of verpak de brownies afzonderlijk en vries ze in. Ontdooi de brownies in de koelkast.

* De voedingswaarden van de Proteïne Bakmix blijven onveranderd bij het verwarmen, maar als andere Herbalife Nutrition-producten ook in de recepten worden gebruikt, kunnen sommige vitaminegehaltes in die producten dalen door het verwarmen.

 


Vind jij bosbessen plaatcake ook zo lekker!        

  Dit heb je nodig voor de Bosbessen Plaatcake (8 personen)

  • Olie, om in te vetten
  • 96 g Herbalife Nutrition Proteïne Bakmix
  • 104 g F1 Sport Vanille
  • 230 ml halfvolle melk
  • 100 g bosbessen

Voedingswaarden (per 1 portie)

  • kcal: 116
  • koolhydraten: 9,8 g
  • vetten: 2,7 g
  • vezels: 3,4 g
  • proteïne: 11,9 g
  • vetten, waarvan verzadigde vetzuren: 0,9 g
  • zout: 0,1 g
  • koolhydraten, waarvan suikers: 5,7 g

           

RECEPT

  • Verwarm de oven voor op 180°C / gasstand 4 en bekleed de cakevorm met bakpapier. Meng in een grote kom de Proteïne Bakmix en F1 Sport. Meng beetje bij beetje de melk erdoor en roer tot een gladde massa. Roer de bosbessen erdoor en schep het mengsel in de cakevorm. Strijk de bovenkant plat met een spatel. Bak 20-25 minuten, tot de cake goudbruin is en snijd deze op een snijplank in acht stukken. Laat de stukjes afkoelen voor het serveren.
  • Bak 20-25 minuten, tot de cake goudbruin is en snijd deze op een snijplank in acht stukken. Laat de stukjes afkoelen voor het serveren. 

* De voedingswaarden van de Proteïne Bakmix blijven onveranderd bij het verwarmen, maar als andere Herbalife Nutrition-producten ook in de recepten worden gebruikt, kunnen sommige vitaminegehaltes in die producten dalen door het verwarmen.


Oui, oui, tijd voor een chocolade biscuit     Biscuit met Bakmix

Met de Proteïne Bakmix zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu trek hebt in een zoet of hartig tussendoortje, wij hebben het voor je. Probeer deze heerlijk chocolade biscuits eens!    

Dit heb je nodig Chocolade Biscuits (8 personen)

  • 96g Herbalife Nutrition Proteïne Bakmix
  • 104g Herbalife Nutrition F1 Zachte chocolade
  • 50g kokossuiker
  • 1 theelepel baking soda
  • 100ml halfvolle melk
  • 50g vetarme spread
  • Bakpapier

Voedingswaarden (1)

  • kcal: 81
  • koolhydraten: 7,7 g
  • vetten: 3,2 g
  • vezels: 1,5 g
  • eiwitten: 5,1 g
  • vetten, waarvan verzadigde vetzuren: 1,2 g
  • zout: 0,5 g
  • koolhydraten, waarvan suikers: 5,6 g           

RECEPT

  • Verwarm de oven voor op 180C en bekleed een grote ovenplaat met bakpapier. Meng in een grote kom de Proteïne Bakmix, F1 Zachte chocolade, bakingsoda en melk. Roer goed tot een gladde massa.
  • Meng de vetarme spread door het mengsel. Schep ongeveer 2 el van het mengsel in je handen en rol in een bal. Leg op het voorbereide bakpapier en druk met je vingers naar beneden om een biscuitvorm te maken. Herhaal dit met de rest van het mengsel om er acht te maken en leg ze minstens 2 cm uit elkaar.
  • Bak 10-15 minuten tot het gaar en knapperig is. Laat afkoelen op de bakplaat en breng vervolgens over naar een draadrek om volledig af te koelen.

* De voedingswaarden van de Proteïne Bakmix blijven onveranderd bij het verwarmen, maar als andere Herbalife Nutrition-producten ook in de recepten worden gebruikt, kunnen sommige vitaminegehaltes in die producten dalen door het verwarmen.

© 2015 - 2024 Herba Online Shop NL - Onafhankelijk Herbalife Member | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel